Spui 1 – Apollo 1, 5 maart 2022

14.30 uur, Spui 1 – Apollo 1.
Vandaag het debuut in de basis van Wesley Wisse. Ook wel bekent als de zoon van Nico wisse. De man die al jaren van alles voor en op de club doet.

We zijn gestart. Spui start fel en scherp en scoort direct in de 2e minuut de 1-0. Spui wint veel duels en speelt snel de lange bal waarmee ze een aantal keer tot kansjes komen.
31 minuten gespeeld. Apollo krijgt wat kleine kansen en komt langzaam beter in de wedstrijd. Door dat Apollo wat meer gaat voetballen komt er voor spui ruimte in de omschakeling.

Rust
De tweede helft is begonnen.
Na 3 minuten een overtreding om David T. Hij lijkt geblesseerd te zijn maar wil het nog even proberen.
55e minuut dan toch de eerste wissel. Ruben voor de geblesseerde David T. Dit betekend dat de middenvelder Wesley een positie lager op het veld komt te staan.

Apollo wordt beter, Spui harder en harder. Een flinke tackle op David W., een zuivere panalty wordt door scheidsrechter Schipper helaas niet gezien.
62e minuut, is het tijd voor wat fitte benen en komen Collin en Roan er in voor David W. en Timo.  Er komt steeds meer ruimte en de af te leggen afstanden worden groter.
87e Mitchel en Jeriel voor Jaimy en Jelle.
Apollo zet alles op de aanval om er een punt uit te slepen. Er komt flik wat extra tijd bij 10 minuten. Ook in de extra tijd zet Apollo alles op alles maar er komen maar spaar zamen kansjes.  Het zit er vandaag helaas niet in. Spui was vandaag feller en kost ons helaas 3 dure punten. Volgende week Wolfaartsdijk op de Zuudoek om 14.30 uur een lastige tegenstander waar van gewonnen moet worden het verschil op de ranglijst is ten slotte maar 1 punt in het voordeel van Apollo.

Het volgende verslag mag geschreven worden door de debutant van vandaag Wesley wisse.