Nieuwsflits met o.a. contributiekorting

SV APOLLO 69 Nieuwsflits

 

Beste leden, hierbij een nieuwsflits in deze Coronatijd met enkele wetenswaardigheden vanuit het bestuur en de vereniging. O.a. een contributiekorting.

 

  • Tijdens de bestuursvergadering van Januari is besloten dat we bij de facturering van de contributie van het 2e halfjaar van het lopend seizoen een korting van 50% zullen hanteren. Aan het eind van het seizoen zullen wij de financiële situatie van onze vereniging nogmaals bekijken en beslissen of een 2e korting op de contributie van de 1e helft van het volgend seizoen mogelijk is. Wij hebben via de overheid een tegemoetkoming in de kosten ontvangen. Dit helpt ons zeker, maar door de Coronamaatregelen hebben wij al een langere periode geen inkomsten vanuit onze kantine wat voor een kleine vereniging als Apollo wel een essentiële inkomstenbron is.

 

  • Helaas heeft de KNVB laten weten dat er voor de jeugd, dames en lagere seniorenteams geen competitievoetbal meer wordt gespeeld dit seizoen. Voor het eerste elftal is er nog een kleine kans, maar deze is zeer klein. Wel is men van plan regio cups te gaan organiseren als er weer mag worden gevoetbald. Zodra hierover meer bekend is leest u het op onze website of hoort u het via de leiders van de teams.

 

  • Wij zijn blij dat Jordy Heikens ook volgend seizoen trainer van onze eerste selectie zal zijn. Wij hopen dat we dan weer een normaal voetbalseizoen mogen spelen.

 

  • We hebben een nieuwe website. svapollo69.nl is geheel vernieuwd. Wij zijn de mensen die hier hard aan hebben gewerkt dan ook zeer dankbaar. Met name Addmark en Coldenhoff Automatisering.

 

  • Het ballenhok is tijdens deze voetbal loze periode ook flink onder handen genomen. Voor ieder team zijn kasten gecreëerd waarin de eigen ballen en benodigdheden kunnen worden opgeborgen. Alle vrijwilligers die zich hiervoor hebben ingezet, bedankt!

 

  • Ook de kantine ondergaat een metamorfose. Op onze Social media heeft u hier al e.e.a over voorbij zien komen. De plannen werden gemaakt door een werkgroep in samenwerking met Leonie Tesink van Verliva interieur. Met behulp van sponsors en de inzet van vrijwilligers krijgen we een warme, gezellige en sfeervolle kantine waar we hopelijk binnenkort weer van een drankje en een hapje kunnen genieten. Vrijwilligers en sponsors dank jullie wel!

 

  • De maatregelen tijdens deze Coronaperiode worden regelmatig aangepast. Gelukkig mag de jeugd wel blijven trainen en onderling wedstrijdjes spelen. Wij begrijpen dat de verleiding om als ouder/verzorger even te blijven kijken groot is, maar dit mag niet. U mag het terrein van SV Apollo’69 niet op. Bedankt voor uw begrip en medewerking.

 

  • Ook voor het nieuwe seizoen kunnen wij vrijwilligers gebruiken. Hulp bij een klusje, een dienstje achter de bar, helpen activiteiten te organiseren, in het bestuur, leider, trainer en vele andere opties. Heeft u interesse laat het ons weten via info@svapollo69.nl en wij nemen contact met je op.

 

  • De technische commissie bestond tot  voor  kort alleen uit bestuurslid Jochem Groen. Peter Bleumink(leider Apollo 1) is toegetreden tot de technische commissie en gaat de taken  samen met Jochem oppakken.

 

Met sportieve groet,

Bestuur SV Apollo’69