Nieuwland uit

Zaterdag speelt Apollo1 in Nieuw en St. Joostland tegen de plaatselijke trots Nieuwland 1. Een ploeg die vorig seizoen in de andere 4e klasse speelde. Dit seizoen heeft Nieuwland nog niet gewonnen. Tegen Spui en Jong Ambon werd met 1 doelpunt verschil verloren. De wedstrijd van vorig weekend ging ivm Corona niet door. Nu mag men weer en wil men de eerste punten van dit seizoen zeker gaan behalen. Apollo starte met een goede wedstrijd tegen MZVC maar verloor, zag de pot tegen Schoondijke verregenen en won vorige week van Wolfaartsdijk met 2-1.
De laatste wedstrijd tegen Nieuwland in 2018/2019 werd gewonnen door Apollo met 2-4. Van de spelers die toen meespeelden zijn er al aardig wat niet meer in beeld bij Apollo 1.

Ook werd er in een alternatief tenue gespeeld. Omdat er geen reserve tenue was meegenomen werd er in het rode uittenue van Nieuwland gespeeld. Deze keer gaat  er in de geel-zwarte shirts, broeken en sokken worden gespeeld.  Helaas nog steeds zonder publiek.
Apollo mist ook deze wedstrijd weer een aantal spelers, maar er kan zeker een degelijke team van start gaan. Op onze social media  kanalen zullen we de tussenstanden weer publiceren voor het thuisfront!

Volgens de statistieken wordt het een leuke pot met de voorspelling van een 2-2 eindstand. Beide ploegen wonnen vier keer eerder en het werd twee keer gelijk.

Scheidsrechter deze wedstrijd is Weshley Nijsse.

Apollo 2 speelt zaterdag niet. Helaas zijn er te weinig spelers. De wedstrijd zal volgende week worden ingehaald.

Apollo 3, 4 en de VR1 spelen thuis.

De wedstrijdbal voor de wedstrijd Apollo 3 – FC Bergen 7 wordt gesponsord door van Straten Sheet Metal, Woudrichem.