De competitie gaat van start

De competitie gaat weer van start!
Na heel lang wachten mogen we morgen aan de competitie 2021/2022 gaan beginnen. Corona deed zijn intrede en was heftig. Veel heftiger dan we hadden gedacht. Nu er velen zijn gevaccineerd en de besmettingen gedaald zijn, zijn de regels versoepeld en gaan we weer. Nu hopelijk zonder onderbreking en nu voor een hele competitie.
Wij hebben er zin in!
Na de tegenslag van donderdag, waarbij we de inbreker net niet in de kraag konden vatten, gaan morgen de meeste teams weer de wei in. De VR1 helaas niet. De tegenstander heeft in de eerste wedstrijd van het seizoen al onvoldoende speelsters, dus is deze wedstrijd verplaatst naar een later tijdstip. Ook de 35+ heren ging gisteren niet door. Ook hier onvoldoende spelers bij de tegenstander. Zij beginnen deze competitie al goed:(

De VR1 zevental gaat vanavond als eerste starten met de competitie. Zij spelen om 19.30 uur in Lewedorp tegen Zundert VR2.

Zaterdag gaat het dan echt van start. Om 8.30 speelt de JO8-1 de eerste wedstrijd op de Zuudoek en om 15.00 uur sluit het 5e af met hun wedstrijd.
Voor ons nieuwe team Apollo 3 gaat ook de allereerste competitie wedstrijd in het blauw-wit van start. Zij spelen pas om 15.15 uur in Krabbendijke(3). Succes mannen!

Alle wedstrijden en tijdstippen zijn te zien op onze website en op voetbal.nl.

Dan Apollo 1. Zij spelen morgen de eerste wedstrijd uit bij Jong Ambon. Dit om 15.00 uur, een half uur later ivm de begrafenis van en oud voorzitter van de tegenstander. Sterkte gewenst!
Na een aantal goede oefenwedstrijden en een redelijk bekertoernooi waar we Kapelle goed partij gaven, tegen VVC een off day hadden en we tegen Tholense boys een keurige 1-1 bereikten gaat het nu echt beginnen.
We gaan ervaren waar we in het vierde seizoen van trainer Jordy Heikens staan. Een selectie die steeds ervarener wordt. Intussen weet wat de trainer bedoeld en heeft laten zien de afgelopen weken dat ze het systeem steeds beter gaan beheersen.
Een tegenvaller is wel dat we in de voorbereiding een aantal blessures hebben opgelopen. Deze spelers zullen nog niet allemaal speel klaar zijn voor morgen.

Jong Ambon uit. We speelden hier slecht 2x in de laatste zeven seizoenen. 14/15 werd verloren met 5-1. In het seizoen 18/19 werd er gewonnen. Door doelpunten van, 2x Moreno en 2x Jermaine werd het een 2-4 overwinning.
Morgen gaan we het zien. Onder leiding van scheidsrechter Stoffel Schipper gaan de blauw-witten proberen de eerste 3 punten mee terug te nemen naar ’s-Gravenpolder.

Iedereen veel succes en veel speelplezier in de eerste competitieronde! Het is vanaf morgen de week van de scheidsrechter. Wij waarderen het zeer dat er iedere week mensen zijn die bereid zijn de wedstrijden van onze teams te leiden. Bedankt hiervoor!