Apollo 5 in het nieuw!

Nieuwe outfit Apollo 69 5 met dank aan sponsoren LST Bouw, Tweak IP en Coldenhoff Automatisering 
Ons 5e speelt sinds kort in een fraai nieuw tenue van de sponsoren LST Bouw, Tweak IP en Coldenhoff Automatisering. Tevens zijn door LST Bouw, Tweak IP en Coldenhoff Automatisering nieuwe jassen, polo’s en voetbaltassen gesponsord. Hier zijn we heel blij mee! Onze dank gaat uit naar de sponsoren!

LST Bouw (Lars Sonke Timmerwerk), uw vakman voor al uw timmerwerk en interieurbouw (nieuwbouw, verbouw, aanbouw, prefab houtbouw en interieurbouw).

Tweak IP is een jonge dynamische organisatie, gestart in het jaar 2001. Een heel klantgerichte organisatie gericht op passende en betrouwbare oplossingen tegen eerlijke prijzen. Tweak IP levert diensten en producten aan het MKB en grote ondernemingen in de productie, gezondheidszorg en
verschillende industrieën. Ondersteunen bij de aanschaf van nieuwe hard- en software, clouddiensten, bij het ontwerpen en implementeren van ICT-infrastructuur met al zijn facetten en aspecten. Daarnaast zorgen ze voor een gedegen nazorg en begeleiding.

Coldenhoff Automatisering is een fullservice ICT partner met een duidelijke specialisatie in het configureren, onderhouden en monitoren van netwerken. Coldenhoff Automatisering neemt de verzorging van uw netwerkbeheer volledig van je over. Coldenhoff Automatisering levert flexibele en kostenefficiënte oplossingen die je in staat stellen focus te houden op je core business.

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'Lars Sonke Timmerwerk Nassaulaan 27 4461 ST Goes 0648206496 info@larssonketimmerwerk.nl'

Coldenhoff Automatisering BV