Sponsoravond sv Apollo’69

12 mei 2023

Vrijdagavond 12 mei 2023 vindt de sponsoravond van sv Apollo’69 weer plaats. Na enkele jaren keert de sponsoravond terug met een spetterend programma. Niemand minder dan Henk Fraser zal deze avond een inspirerend verhaal houden over het succesvol coachen van een team, waarbij de inbreng van de jeugd een belangrijke plaats inneemt. Ook anekdotes uit zijn rijke voetbalcarrière zullen niet ontbreken. Hiernaast hebben we een bomvol interessant programma met onder meer wethouder sport Marga van der Plasse en een proeverij van bijzondere kaasspecialiteiten van Erik Murre Fromagerie, met bijpassende port en wijn.

Voor het welzijn van onze voetbalvereniging en zijn maatschappelijke functie zijn sponsoren onmisbaar, we zijn alle sponsoren ontzettend dankbaar voor hun inbreng. Graag nodigen we dan ook grote en kleine sponsoren uit om onze relatie te versterken. Ook (mogelijk) nieuwe sponsoren zijn van harte welkom om de club en onze relaties beter te leren kennen.

Henk Fraser

De 56-jarige oefenmeester was in de jaren 1986 t/m 1999 actief als centrumverdediger voor onder anderen Feyenoord en FC Utrecht. In zijn Spelerscarrière kwam hij tot zes optredens in het Nederlands elftal.  Tegenwoordig staat hij meer bekend als trainer, waar hij ook een rijtje mooie clubs op zijn cv heeft staan met clubs als Vitesse, FC Utrecht en Sparta Rotterdam. Op 12 mei komt hij naar de kantine van sv Apollo’69 om zijn visie te delen met het sponsorbestand van de club.

Wethouder van de Plasse zal in de opening de maatschappelijke rol van verenigingen toelichten. Vervolgens zal tijdens deze bijzondere avond Henk Fraser een inspirerend verhaal houden over leiderschap, motivatie en teambuilding. Wat zorgt ervoor dat een team goed samenwerkt, wat is het belang van doelen stellen en hoe bereid je je voor op een belangrijke wedstrijd? Van belang voor het succesvol coachen van een team, waarbij de inbreng van de jeugd een belangrijke plaats inneemt. Ook anekdotes uit zijn rijke voetbalcarrière zullen niet ontbreken. 

Aansluitend kunnen we proeven en genieten van bijzondere kaasspecialiteiten van Erik Murre Fromagerie, huisleverancier van vele Zeeuwse toprestaurants. Tevens zullen bijpassende port en wijn worden geserveerd. Erik zal op deze avond op zijn kenmerkende gepassioneerde wijze tevens een uitgebreide toelichting geven over de oorsprong en het gebruik van deze producten. 

Over Erik Murre

Uw compagnon als het om kaas gaat.

Erik Murre is een kaasliefhebber pur sang. Zijn passie voor kaas leidde er in 2003 toe dat hij koos voor het prachtige bestaan van kaashandelaar op de markt. Sindsdien heeft het bedrijf zich in rap tempo ontwikkeld tot toonaangevende markthandel en als inspirerende groothandel voor de horeca. Het is zijn missie en passie om kennis te delen. Met zijn liefde voor kaas in het algemeen wil hij kaas etend Zeeland naar een hoger plan tillen. Kortom, Erik is, samen met een team van enthousiaste specialisten, de kaaspartner van alle kaasliefhebbers in Zeeland.

Wij willen u van harte uitnodigen om op vrijdag 12 mei 2023 deze enerverende avond bij te wonen en wij zien u graag tegemoet in de kantine van ons clubhuis.

Wilt u zo vriendelijk zijn om ons z.s.m. te laten weten of u deze avond aanwezig bent? Dit kunt u doen door via onderstaande button het formulier in te vullen. Aanmelden kan tot vrijdag 5 mei.

Tot 12 mei!

Programma

19.30 – 20.00

Ontvangst

20.00 – 20.05

Welkomstwoord voorzitter

20.05 – 20.15

Wethouder van de Plasse

20.15 – 20.45

Gastspreker Henk Fraser

20.45 – 21.15

Kaasproeverij Erik Murre met bijpassende port/wijn

21.15 – 21.45

Gastspreker Henk Fraser

21.45 – 22.15

Vervolg proeverij

22.15 – 22.25

Slotwoord voorzitter

22.25 – 23.30

Hapje & drankje

23.30

Einde