22 nieuwe spelers bij onze senioren

De overschrijvingstermijn is gesloten. We weten nu wie er bij komt en ons helaas gaat verlaten.

Voor Apollo betekend dit dat er bij de senioren(heren) 22 nieuwe spelers bij komen. Zo zijn er volgend seizoen 5 senioren teams en een veteranen team actief.
Zoals eerder gemeld komen er 4 spelers bij die de strijd aan gaan met de andere selectiespelers voor een plekje in het eerste( Mitchell, Rick, Davin en Michel). Daarnaast verwelkomen we Robin de Koeijer die overkomt van Terneuzen en het tweede zal versterken.
Ook komen er 17 spelers bij die samen Apollo 3 gaan bemannen. Zij komen over van Nieuwdorp, Krabbendijke en een aantal zonder vorige club.

Een speler gaat proberen om de eerste keeper te worden bij VV Kloetinge, Youri Bal, succes!

Bij onze VR1 zien we helaas 1 speelster vertrekken. Ondanks dit zien we een fanatieke groep dames die vooruit wil en met de nieuwe trainer Ed van de Vel een mooi nieuw seizoen in gaan. De samenwerking bij het vrouwen en meisjesvoetbal Luctor Heinkenszand/Apollo’69 groeit en gaat een mooie sportieve toekomst tegemoet.

Wij zijn als kleine vereniging erg blij met deze positieve wending en heten alle spelers van harte welkom bij onze vereniging en hopen dat jullie bij ons lekker kunnen ballen en het net zo naar jullie zin gaan hebben als alle huidige leden.

Ook zijn er wat spelers die aangegeven hebben te stoppen met voetballen. Wij bedanken jullie voor jullie inzet en hopen dat jullie wel betrokken blijven bij onze vereniging.

Ook bij de jeugd zijn enkele mutaties. Een aantal leden hebben aangegeven te stoppen met voetballen. Een aantal gaat naar een nieuwe vereniging waarbij de overgang van Sarah van Stee van MO-19 naar de vrouwen van Sparta Rotterdam en Sam Kloosterman naar JVOZ een mooie promotie is voor deze spelers.
Ook zien we een aantal nieuwe jeugdspelers die de keuze hebben gemaakt naar Apollo te komen. Ook jullie van harte welkom!

De samenwerking tussen de jeugd van Apollo, HKW’21 wordt voortgezet en ook DwO’15 sluit hier bij aan. Een goede stap om voetbal te kunnen aanbieden voor alle leeftijden en zo samen het plezier en voetbal op de dorpen te kunnen behouden.

Dit alles samenvattend wordt seizoen 2021/2022 voor SV Apollo’69 een mooi seizoen met hopelijk kampioenen, nacompetities voor promotie, plezier, sportiviteit, fijne derde helften, een volle kantine en Covid vrij.👍🏻💪🏼🎊🎉⚽️🍻