Corona maatregelen SV Apollo’69 vanaf 26 januari

Corona maatregelen SV Apollo’69 vanaf 26 januari

Fijn dat publiek weer welkom is (op 1,5 meter), de competitie van start kan gaan en de kantine weer open. De overheid stelt wel voorwaarden aan de manier waarop dat kan. We willen straks niet weer een stap terug moeten doen.

Om het mogelijk te maken dat iedereen met plezier weer kan voetballen, langs de lijn kan kijken of in de kantine een drankje kan drinken zullen we ons samen moeten inzetten. Dat betekent voor ons sportpark het volgende:
• Alle sporters en bezoekers zijn welkom op de Zuudoek. Hiervoor is geen geldige QR code nodig. Publiek houdt 1,5 meter afstand van elkaar.
• Bij verblijf in de kantine en op ons terras is een geldige QR verplicht voor 18 jaar en ouder. Hierop wordt gecontroleerd voor het terras van de kantine.
• Ook voor de kleedkamers is een geldige QR code vereist (zonder code, thuis omkleden/douchen). Hierop wordt gecontroleerd voor het terras van de kantine.

Wij rekenen erop dat alle leden en bezoekers de maatregelen en de acties die wij als vereniging in acht moeten nemen respecteren en opvolgen om er zo toch een goede en gezellige voetbalsfeer van te maken met z’n allen!

Bestuur SV Apollo’69