Ryan Paauwe is een fanatieke Ajax-supporter net als zijn papa en Donny van de Beek is zijn favoriete speler.

Ryan speelt al vanaf de mini's met heel veel plezier bij S.V. Apollo '69. Hij kijkt er dan ook heel erg naar uit om "pupil van de week" te mogen zijn.

Lise is 9 jaar en speelt in de JO11-2. Ze vindt het superleuk om "pupil van de week" te zijn. Lise is niet echt fan van een bepaalde voetbalclub maar is wel fan van Lieke Martens.
Ze hoopt dat ze samen met ome Jean-Paul het voetbalveld op mag.
Lise veel succes morgen!

Tijdens de derby van aanstaande zaterdag Apollo’69 – DwO’15 is Stan Jobse Pupil van de week.
Stan is één van de talenten uit onze JO7-1. Een enthousiaste groep jongens en meiden onder de leiding van de al even enthousiaste Ronald van der Horst.

Eindelijk is het dan zover. De competitie op de Zuudoek gaat van start met een wedstrijd tegen de niet te onderschatten mannen uit Cadzand.

Levi is 7 jaar en speelt al sinds de mini’s bij Apollo. Liefst in de spits om lekker veel te kunnen scoren. Bij Apollo is zijn favoriete speler Jaimy IJzer.

Ik ben Jany Harthoorn 8 jaar en voetbal met veel plezier in de JO11-2.Ik vind het erg leuk om pupil van de week te zijn!

De papa van Jany voetbalt als spits bij Apollo1 en scoort er lustig op los. Of dat deze wedstrijd ook weer gebeurt??? We zullen het zien...

Aanvullende gegevens