Zaterdag weer een Zuid-Bevelands onderonsje. Apollo 1 gaat op besoek in ‘s-Heerenhoek voor de uitwedstrijd tegen de Patrijzen. In competitieverband speelde Apollo 1 nog niet eerder in ‘s-Heerenhoek tegen deze uit het zondagvoetbal afkomstige tegenstander. Na de teleurstelling van vorige week zal trainer Jordy zijn mannen weer op scherp moeten zetten om deze tegenstander tegenstand te kunnen bieden. Mogelijkheden om hier drie punten te pakken zijn er zeker. Uit de uitslagen van Patrijzen is te zien dat ze vooral tegen lager geplaatste tegenstanders meer moeite hebben. Zo won men van de hoger geplaatste tegenstanders Hoedjeskerke-Kwadendamme en Goes en speelde gelijk tegen Lebo, maar verloor men van Nieuwland en Wemeldinge. 

Bij Apollo deze zaterdag weer een andere selectie dan vorige week. Jaimy is er deze keer vanaf het begin, Bas is ook weer van de partij, maar nu is Jeffrey er niet bij. Ook de lang geblesseerden zijn nog niet voldoende hersteld.

Robin Braam is ook weer aanwezig. Robin en zijn vriendin Anne van Diemen feliciteren wij met de geboorte van dochter Esmee! Hoeveel slapeloze nachten heeft Robin al gehad? 

Hoe deze wedstrijd zal aflopen zullen we zaterdag zien. De dode spelmomenten bij deze tegenstander zijn vaak gevaarlijk, dus we zijn gewaarschuwd. Ookheeft men geslepen ervaren spelers die het spelletje kunnen verleggen en de jonge snelle spitsen de juiste weg wijzen richting het doel. De thuiswedstrijd op 27 oktober werd met 2-6 verloren. We waren weer niet veel minder dan Patrijzen, maar niet volwassen en scherp genoeg. Dit zal zaterdag anders moeten wil je een kans hebben op drie punten. 

scheidsrechter deze middag is Patrick de Meyer.

Apollo 2 speelt om 14.30 uur thuis tegen Arnemuiden 2. Apollo 3 speelt om 12.30 uur uit bij Wemeldinge 2 en Apollo 4 speelt om 14.30 uur uit bij Luctor Heinkenszand 6.

wij wensen iedereen weer een sportieve zaterdag en zien jullie graag om 14.30 uur in ‘s-Heerenhoek.

Aanvullende gegevens