Zaterdag gaan we na een week vrij ivm de carnaval weer de wei in en wel thuis op de Zuudoek tegen MZVC. De ploeg waar we toch wel wat tegen goed hebben te maken. In de uitwedstrijd die op 20 oktober werd gespeeld voetbalde Apollo gewoon goed, was eigenljk ook gewoon beter, maar kreeg met 8-1 klop. Speler Patrick Joossens van MZVC speelde waarschijnlijk de wedstrijd van zijn leven met 6 gescoorde doelpunten. Vol schaamte, woede en verdriet droop de selectie van Apollo af terug naar ‘s-Gravenpolder om later die avond het verdriet weg te spoelen tijdens een etentje bij Schele Lau en wat cafe’s in Goes. 

 

Nu na een week waarin Jelle 5 dagen carnaval overwon, Robin B nog geen vader is geworden en Marcus de bloemetjes buiten zet in Curacao(dichterbij lukt dit ws niet?) daarnaast nog wat pijntjes van langere aard en Jean-Paul die de rol van teammanager weer even overneemt vam Peter die een dagje de schoolbanken in mag.

Maar verder staat er gewoon een team klaar wat goed in staat moet zijn MZVC partij te geven! Het verschil op de ranglijst is best fors MZVC staat op de 4e plek met 1 punje minder dan nr drie Goes. Apollo bezet de 11e plaats met 17 punten maar heeft ook onnodig heel veel punten gemorst en dat is jammer. In veel wedstrijden zijn we de betere ploeg, voetballen we goed maar scoren we niet en de tegenstander wel. De laatste wedstrijden zien we wel een stijgende lijn. We scoren meer en geven minder weg en dat leverde punten op. De statistieken laten we maar even achterwege deze keer, want daar valt weinig positiefs uit te halen.

zaterdag zal scheidsrechter Stoffel Schipper de wedstrijd in goede banen leiden. Pupil van de week deze keer is Koen van Santen. Koen speelt in de JO11. Hij mag de wedstrijd openen en proberen de doelman van de tegenstander te passeren en mag van begin tot eind met de spelers van het eerste mee.  We wensen hem een mooie mddag toe!

van onze andere senioren teams is de wedstrijd van het tweede tegen Kloetinge helaas afgelast. Het derde is vrij en het vierde speelt om 14.30 uur thuis tegen Wolfaartsdijk 3.

We hopen jullie allemaal weer te begroeten op sportpark de Zuudoek!

Aanvullende gegevens