De JO11-2 gaat vandaag verder met de wedstrijden en wel met de plaatsing wedstrijden. Ze zitten deze middag met Kloetinge 1 , Arenskerke , Bevelanders en ssv in de poule. De eerste wedstrijd is tegen de Groen Witten uit het nabij gelegen dorp. Dit is het team dat favoriet is voor de eerste plek in deze groep. Het zijn de nummer 1 & 2 die doorgaan naar de finale. Kloetinge maakt hun favorieten rol de eerste wedstrijd meer dan waar, het is erg zoeken naar het goede middel om deze mannen te stoppen.

 

Na 14 min staat er en teleurstellende 6-0 op het bord. Snel vergeten en op naar de volgende wedstrijd dat is tegen de Bevelanders 2 zij hebben de eerste pot ook verloren en zijn gebrand op een goed resultaat maar dat geld natuurlijk ook voor de blauw witte tijgers uit s-‘Gravenpolder. Het tactische plan is iets aangepast en er worden nog een paar kleine afspraakjes gemaakt. Ook hier is de tegenstander de bovenliggende partij het eerste gedeelte van deze pot. Maar de jongens en meiden staan beter opgesteld als de eerste helft. En de Bevelanders krijgen wel kansen maar deze worden telkens door een prima keepende Lars verwerkt. Er moet wel eens een hoekschopje worden weggegeven maar die doen geen zeer. Dan halverwege de wedstrijd gaat Apollo steeds beter meedoen er worden wat spelden prikjes uitgedeeld aan de roodzwarten. En dan is er ineens een prima uitval van Apollo een onderschepping van de middenvelder en die stuurde de spits weg en de vliegens vlugge Keaan maakt de 1-0 van een voorsprong. De Bevelanders gaan wel opzoek naar een treffer maar de tijd is in het voordeel van Apollo. De eerste punten zijn binnen. De volgende wedstrijd staat Arenskerke te popelen om hun punten aantal op dat moment op 7 te gaan zetten zij trekken de hesjes aan om vergissingen te voorkomen. Ook hier is Apollo de onderliggende partij maar ze hebben 1 discipline heel goed onder de knie en dat is verdedigen er worden telkens schoten en combinaties onderschept door de spelers van Apollo. Wat een werklust van de spelers speelsters. Kansen voor Apollo zijn er niet… 0-0 , punten worden verdeeld. Dan de laatste pot tegen SSV hier trekken we weer met dezelfde tactiek ten strijden en weer is het Keani die de enige en winnende treffer maakt klasse jongens en meisjes.

 

Na het optellen van de punten blijkt dat Kloetinge de eerste plek heeft gepakt en tot grote verassing is Apollo op de tweede plek geëindigd wat een knappe prestatie. Zij mogen net als de JO11-1 op oudjaars dag gaan strijden in de finale poule zo zie je maar dat er met een klein plannetje en veel inzet en discipline een eind gekomen kan worden wie weet waar dit  gaat eindigen. We gaan het allemaal beleven. We zien jullie graag op de tribunes op oudejaarsdag om 2018 een mooi einde te geven!!!!

 

Aanvullende gegevens