Zaterdag 13 oktober staat de derde wedstrijd voor de mannen van Jordy Heikens op het programma. De eerste wedstrijd een knap gelijkspel tegen VV Wemeldinge. Vorige week 7-1 verlies tegen een veel sterker Lewedorpse Boys. Apollo speelde helaas een groot deel van de wedstrijd onder zijn niveau. Zaterdag een nieuwe kans om te laten zien dat dit een uitzondering was. 

VV Cadzand. Een ploeg die in het seizoen 2016/2017 na vijf jaar reserve klas terug keerde in de 4e klas. In het eerste seizoen geeindigd op de 14e plaats, thuis won Apollo met 3-0 en uit werd dat seizoen in een moeizame wedstrijd met een 5-1 overwinning van Apollo ook de eerste periodetitel van dat seizoen gewonnen. Een heerlijk feestje dat gestart in Cadzand tot na een tussenstop in 's-Gravenpolder uiteindelijk in Goes geindigd..

 

Vorig seizoen werd Cadzand 11e en hielp het Apollo op een doordeweekse avond met een inhaalwedstrijd aan de periodetitel door zeer verassend 1-1 gelijk te spelen tegen DWO'15. Apollo had anders moeten winnen tegen Smerdiek waar nog niet eerder van was gewonnen. Die winst kwam er een paar dagen later toch. De thuiswedstrijd tegen Cadzand in het seizoen 2017/2018 werd met 7-2 gewonneN. De uitwedstrijd was een makkelijke overwinning. Met 9-1 werd Cadzand weggespeeld. De score had ook nog veel hoger uit kunnen vallen.

Zo is Cadzand als het gaat om periode titels voor Apollo belangrijk geweest. Zaterdag is er van enige periode titel perikelen zeker geen sprake.

Met een nieuwe trainer is Cadzand met een 1-2 nederlaag tegen Lebo redelijk gestart, maar werden de wedstrijden tegen Colijn 5-1 en Patrijzen 5-0 met sprekende cijfers verloren.

Apollo is nog steeds zoekend naar het juiste ritme. Veel wisselingen in het elftal door blessures en de doelpunten vallen nog niet makkelijk. Daarnaast werd het tegen Lebo wel 7-1, maar werd de prachtige aansluitingstreffer van Bas afgevlagd voor buitenspel wat discutabel was. Apollo kwam na rust terug tot 3-1 en als deze 3-2 was gevallen had het zomaar veel anders kunnen aflopen. de snelle 4-1 na deze teleurstelling deed menog speler breken en dat maakt deze hoge uitslag.

Zaterdag gaan we er met frisse moed en volle concentratie tegenaan en zal er voor elke meter worden gestreden om er nu een goed resultaat uit te halen. Deze middag hebben in de gebroeders de Hek 2 pupillen van de week die de keeper van Cadzand als eerste gaan testen en de mannen van het eerste de juiste richting laten zien.

Om 14.30 start onder leiding van scheidsrechter Houdé de wedstrijd tegen VV Cadzand. We hopen jullie weer te mogen begroeten voor deze wedstrijd op sportpark de Zuudoek.

Apollo 2 speelt om 12.45 uur uit tegen FC Dauwendael 2.

Apollo 3 speelt om 12.30 uur thuis tege Spui 3

Apollo 4 speelt om 14.30 uur thuis tegen Rillandia 3

 

Aanvullende gegevens