Ja, we mogen voetballen maar de afgekondigde maatregelen maken het een saaie zaterdag. Natuurlijk respecteren we de maatregelen en zullen we ons er aan houden maar het plezier rondom de wedstrijden is totaal weg. Wel zijn we blij dat we in ieder geval wel gewoon mogen voetballen.

zaterdag komt Wolfaartsdijk naar de Zuudoek. Een ploeg met hoge verwachtingen dit seizoen. gestart met een succesvol bekeravontuur maar in de eerste competitiewedstrijd verassend onderuit. Afgelopen zaterdag zag trainer Jordy de mannen van Wolfaartsdijk winnen van een zeer zwak Hansweert en heeft wat informatie voor morgen kunnen verzamelen. 
Apollo verloor de eerste competitiewedstrijd nipt en onverdiend van MZVC en zag de tweede wedstrijd uit bij Schoondijke worden afgelast. Zwemmen in Schoondijke was geen probleem, maar voetballen was onmogelijk. Een flinke domper. De historie geeft een beeld met 6x winst voor Apollo, 2x gelijk en 7x winst voor de tegenstander. In al deze wedstrijden werd gescoord en regelmatig ook veel. Dat het een leuk potje wordt is een feit. Wolfaartsdijk verloor vorig seizoen uit en thuis van onze mannen en zal morgen de messen slijpen om weer eens te winnen. Een nieuwe trainer Carlos de Jonge en de selectie met een aantal spelers uitgebreid moeten dit gaan realiseren. Ook twee oud Apollo spelers in de gelederen. Tristan Vis en Winston Wleh. Zij keren weer een keertje terug op de Zuudoek. 

Apollo zal morgen wat spelers missen in de selectie. Blessures zoals elk seizoen houdt ze aan de kant. Toch gaan we vol vertrouwen richting de match en gaan we uit van onze eigen kwaliteiten. Het scoren is alleen nog een dingetje. Kansen genoeg, maar het netje laten bollen zal morgen toch echt nodig zijn. 

Scheidsrechter Kristijan Wagenaar zal de wedstrijd leiden.

De wedstrijdbal voor deze wedstrijd is gesponsord door VSS Agro, VSS AMAC, VSS Cappon.

Ook de bal voor Apollo 2 -Terneuzen twee is gesponsord. Dit door Coldenhoff automatisering.

Omdat er helaas geen publiek mag komen kijken zullen we op facebook en instagram wat extra wedstrijdinformatie doorgeven tijdens de wedstrijd Apollo 1 - Wolfaardsdijk 1.

Alle Apollo teams veel succes morgen!

Aanvullende gegevens