Na een lange afwezigheid eindelijk weer eens een wedstrijd. En dit keer met bijna een geheel nieuw team. Helaas waren Nikki en Lukas ziek en moest Quinn naar zwemmen. Vandaar dat Stephen en Robert van de JO-9 een keer met ons mee deden. Voor Timo, Olav en Abel is het hun eerste officiële wedstrijd.

 

We begonnen goed aan de wedstrijd. We zetten gelijk druk en dwongen Hansweert naar achteren. Echter, na een paar minuten was het door een counter van Hansweert al snel 0-1 en niet lang daarna ook 0-2. Wij lieten ons niet kennen en gingen vol goede moed proberen een tegendoelpunt te maken. Alleen Hansweert heeft twee hele snelle spelers en voor we het wisten stonden we met 0-4 achter. Maar wij zijn Apollo en geven nooit op. Gewoon je best blijven doen. En dat deden we. Na een hele mooie pass van Marlan van de rechterkant zo in de voeten van Olav en hij schoot de bal er gelijk goed in 1-4. De eerste officiële goal van Olav. Gefeliciteerd Olav!

Bij de rust staat het 1-6 voor Hansweert. Het valt voor ons allemaal nog niet mee. Het veld is groter dan een jaar geleden en dan ook nog van die grote goals. De rust kunnen wij goed gebruiken.

Na de rust beginnen wij sterk aan de wedstrijd en gaat Timo voor het eerste keer keepen. Hansweert is sterker en hebben meer spelers. Ze blijven maar op ons goal af komen. Marlan als laatste man haalt nog veel ballen weg en Timo heeft veel reddingen verricht. Alleen Hansweert is sterker en scoort heel makkelijk. Voor we het wisten hadden wij er alweer drie tegen. Maar dat gaf allemaal niets. We deden ons stinkende best. Alleen de vermoeidheid breekt ons aardig op. In het vervolg van de tweede helft kregen we weer een aantal goals tegen. Uiteindelijk 1-14.

Met goede moed gaan wij de penalty’s nemen, Daar hebben wij nog op getraind en dat was goed te zien. Timo keept goed en houd drie penalty’s tegen en één daarvan met een geweldige duik. Bij ons scoren Marlan, Stephen, Serviniyo en Timo. De eerste officiële penalty van Timo gescoord. Gefeliciteerd Timo. De schoten van Abel en Robert kwamen wat kracht te kort en die worden tegengehouden. Wij winnen de penalty’s met 4-3. Goed gedaan Apollo!

Aanvullende gegevens