Vrijdag 8 mei organiseert SV Apollo’69 een online pubquiz voor alles en iedereen die Apollo een warm hart toedraagt. Vanuit de kantine zullen onze quizmasters, geheel volgens de regels van het RIVM, jullie voetbalkennis op de proef stellen. 

De zestig vragen worden verdeelt over vier categoriën, met natuurlijk weer een Apollo ronde! Uiteraard zijn er, zoals jullie van ons gewend zijn, weer mooie prijzen te verdelen. 

 Hoe doe ik mee?

Meedoen is heel simpel. Zorg er voor dat je op 8 mei om 19:30 uur klaar zit met een telefoon en een extra device met facebook (laptop, ipad, extra telefoon etc.) om de stream te kijken. Met je telefoon ga je naar www.myquiz.org. Met je extra device, ga je naar de Apollo Facebook. Hier zal op 8 mei de livestream om 19:30 uur beginnen.Tijdens de livestream krijgen jullie de code die je moet invoeren op www.myquiz.org. Jullie krijgen uiteraard nog even de tijd om een biertje te pakken, want om 20:00 uur begint de quiz!

Iedereen kan mee doen en ook iedereen kan winnen! De leukste en gezelligste selfie wint namelijk ook een prijs! Deel op 8 mei je selfie op Facebook of Instagram (story) en tag SV Apollo’69 in je post om mee te doen!

Samen komen we deze crisis door. Hup Apollo!

907F99C7 0A11 47FB B81F AE4D7ACE9BCF

Aanvullende gegevens