Helaas geen foto met het mooie shirt in handen met daarop onze hoofdsponsors Wondergem Timmerfabriek en interieurbouw en KWS. Maar toch stellen wij graag onze volgende drie aanwinsten aan jullie voor. Twee oude bekenden en een onbekende nieuwe spelerr voor onze senioren.

De eerste die terug keert op de Zuudoek is David Tolhoek. Hij ging vanuit de jeugd van SV Apollo’69 naar VV Kloetinge en daarna naar SV Nieuwdorp. Vanaf volgend seizoen zal hij weer uitkomen in de mooie blauw-witte kleuren van Apollo. David welkom terug!

5EBD9627 679D 414B 8392 294FABD14FCF

De tweede speler die terug keert naar de Zuudoek is Michel Korsuize. Apollo was de club waar hij begon en ook het doel verdedigde in het eerste elftal. Na een uitstapje van twee seizoenen SSV‘65 keert hij terug naar zijn oude liefde, SV Apollo’69. Michel ook jij welkom terug op de Zuudoek!

michel Korsuize 

Ook nog een derde nieuwe speler die naar Apollo komt Sep Jaspars, van hem helaas geen foto. Eerder speelde hij bij DWO’15 en vanaf volgend seizoen in het blauw-wit. Ook Sep heten wij van harte welkom bij onze vereniging!

Aanvullende gegevens