Morgen de laatste speeldag van dit seizoen en wel uit naar het eind van de wereld, Cadzand?, tevens de allerlaatste wedstrijd van aanvoerder R J vd Genugten. Nog een leer alles geven om een wisselvallig seizoen positief af te sluiten. Vorige week tegen een veel sterker Lebo kansloos verloren en zij worden waarschijnlijk morgen de kampioen van de 4e klasse A. Nu de wedstrijd tegen de nummer laatst Cadzand met 9 punten en -62. Wij 27 punten en -32 gezakt naar plaats 12. Het zal een wedstrijd worden die waarschijnlijk net zo lastig wordt als vorige week, maar wel meer kans op 3 punten. Apollo zal willen voetballen, want dat is ons spelletje. Cadzand zal verdedigen en hopen op een snelle counter of een lange bal op de snelle spits. Anti-voetbal zoals onze vorige trainer dhr de Geus zou zeggen. De thuis wedstrijd werd 5-0, vier spelers wisten te scoren, waarvan er deze keer slechts twee mee zullen spelen. Moreno en Jeffrey zijn er niet bij.

 

De historie van de uitwedstrijd tegen Cadzand geeft een minimaal voordeel voor Apollo met vier keer winst, Twee keer gelijk en Cadzand won drie keer. Vorig seizoen de grootste uitslag met een  1-9 overwinning voor de blauw-witten. De laatste keer dat Cadzand wist te winnen was in het seizoen 08/09 met 3-2. Theoretisch zijn we dus eigenlijk gelijkwaardig. De analyse geeft echter aan dat de uitploeg 81% kans heeft op de winst en 11% kans op remise. Er blijft zo 8% kans over op winst voor Caszand. Morgen rond 16.15 uur zullen we het weten.

morgen 14 fitte spelers die er alles aan zullen doen om het seizoen en de laatste wedstrijd van de aanvoerder waardig af te sluiten. Leider Peter is niet van de partij, Hij heeft toch wat te veel pijn van de kruisband operatie die hij woensdag onderging. Beterschap Peter!  

Scheidsrechter Bart Wattel zal de wedstrijd in goede banen leiden, Andries zal namens Apollo de vlag hanteren. Nu maar hopen dat het weer een beetje mee werkt en we na afloop gezellig een biertje kunnen drinken op een leuke en sportieve wedstrijd. 

Apollo 2 speelt thuis tegen Dauwendaele 2 om 14.30 uur. Apollo 3 speelt om 12.45 uur uit bij Spui 3  en Apollo 4 speelt uit bij Rillandia 3. Succes allemaal. Volgende week, 1 juni is op de Zuudoek eerst nog de afsluitoi)g van het Apollo weekend voor de jeugd waarna het Rabo-Apollo toernooi van start  gaat. Wij hopen jullie ook daar te kunnen begroeten. Voor dit toernooi kunnen wij nog scheidsrechters gebruiken, Wil je een paar wedstrijdjes fluiten? Laat het even weten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

tot zaterdag!

 

Aanvullende gegevens