Morgen de volgende etappe. Dit op de dag dat onze vorige trainer Rohan de Geus kampioen kan worden met zijn nieuwe ploeg Duiveland, succes Rohan! Ook de middag dat Tristan Vis weer voet zet op het gras van de Zuudoek. Sterkte Tris?.

De uitwedstrjd op 8 december ging verloren met 5-1. In een eerste helft waar Apollo te gehaast en slordig speelt en veel onnodige fouten maakt wordt er twee keer gescoord door Wolfaartsdijk en maakt Robert-Jan nog voor rust de 2-1. De tweede helft scoorde niemand bij Apollo een voldoende en had Apollo veel balbezit maar deed er niets mee. Wolfaartsdijk countert makkkelijk naar 4-1 en de blamage wordt compleet na de 5-1. Een verdiende nederlaag.

 

Voor de thuiswedstrijd van morgen geven de statistieken een wisselend beeld. Waar vorig seizoen makkelijk werd gewonnen met 6-1 werd het seizoen er voor met pupil Siem Walraven verloren van zijn vader  met 0-1.  De seizoenen ervoor werd 3x gewonnen, 6x verloren en 1x gelijk gespeeld tegen de oranje zwarten uit Wolphaartsdijk. Een negatief saldo voor de thuisploeg. Deze zaterdag hopen we na het goede resultaat van vorige week de positieve lijn voortgang te geven. Trainer Jordy heeft deze week gelukkig meer keus dan vorige week en kan weer een degelijk elftal op het veld brengen. 

Scheidsrechter deze middag is Julian Simonse. Pupil van de week deze middag is Stijn Walraven. Ik hoop dat hij ons meer geluk brengt dan zijn neef twee seizoenen terug en met het paseren van de Wolfaartsdijk goalie de mannen van Apollo de goede richting uit stuurt. Veel plezier deze middag Stijn!

Apollo 2 speelt morgen uit bij RCS 2 om 15.00 uur. Apollo 3 speelt 12.30 uur thuis tegen Steen 2 en Apollo 4 speelt ook thuis om 14.30 uur tegen Wemeldinge 3. 

Wij zien jullie weer graag op de Zuudoek zaterdag 13 april!

 

Aanvullende gegevens