Morgen de volgende finale! Dit zal vanaf nu elke week zijn, want we moeten punten gaan pakken, dat zijn we aan ons zelf verplicht.                                                                                                       De volgende namen staan op papier bij beide teams,

Nieuwland 1:
Rien Meulenberg – Willem Willeboordse – Francis Langemaire – David Dekker – Bartjan Volmer (84e Roy van Sluijs) – Joey van Belzen – Wilco de Keuning – André Goedhart – Niels Ouwerkerk – Corné van Belzen © - Richard Jacobs. Wissel, Dennis van Belzen, Michael van der Schoor, Bartjan Kroes
 
Apollo’69:
Edgar Verhage – Tim Nijman – Ard Jan Bolink – Martijn Braamse – Stijn Buijsrogge – Hans van Ginkel – Andy Tazelaar – Bastiaan de Kraker © – Daniël Scheele – Dennis van Burg – Kevin Savonije. Wissels Thom Antheunisse – Robert Krajenbrink – Tom van Oord en Ramon Schouwenaar (2e keeper).
dit was echter in het seizoen 2012/2013 want toen speelde Apollo voor het laatst in Nieuw en
Sint Joosland. Er werd kansloos verloren met 6-0. Morgen zijn er twee van de Apollo spelers van toen weer van de Partij. Bas en DaniIël.
 
Ook voor morgen was het voor trainer Jordy weer een hele puzzel om 14 namen bij elkaar te krijgen. Blessures zijn er nog steeds. Werken op zaterdag zie je ook steeds vaker en dan gaan er ook spelers een weekendje weg. Dat is waar je als trainer in de vierde klasse mee te maken hebt. Petje af dat er dan toch iedere week weer elf man in het veld staan die het op zich niet slecht doen. Zaterdag 1 debutant bij de eerste selectie, Maarten Burgmeijer van de JO19 zat plaatsnemen op de reservebank.
De thuiswedstrijd eerder dit seizoen werd door Apollo gewonnen met 3-2 en dit was niet onverdiend. Vandaag de dag staat Nieuwland op een 8e plaats met 26 punten en komt Apollo niet verder dan de 12e plaats met 17 punten. Vorige week kwam Jong Ambon na winst op Wemeldinge nog voorbei. Waar Nieuwland de puntjes wel mee pakt laat Apollo ze te vaak uit handen glippen. Ik denk dat we morgen een wedstrijd gaan ziem met veel strijd en misschien veel goals. Voor de neutrale toeschiuwer best leuk, maar we hopen toch op een goaltje meer voor Apollo!
 
Tijdens de laatste thuiswedstrijd zagen we weer veel publiek langs de kant. Dit doer spelers en staf zeer goed. We hopen dit ook zaterdag weer te zien. Vorig seizoen waren de prestaties top en was het ook uit best druk, dit seizen zijn de toeschouwers uit op een hand te tellen en dat is heel jammer.
Scheidsrechter W Grinwis zal zaterdag de wedstrijd in goede banen leiden. Ik hoop dat hij het minder moeilijk heeft dan zijn collega in de heenwedstrijd, want toen waren sommige betrokkenen van onze tegenstander erg emotioneel betrokken bij de beslissingen die werden genomen. 
Wij gaan er alles aan doen om er een leuke en sportieve wedstrijd van te maken!
 
Tot morgen, 14.30 uur bij Nieuwland.
 
Apollo 2 speelt om 14.30 uur thuis tegen Oostkapelle, Apollo 3 is vrij en Apollo 4 speelt om 12.45 uur uit bij SSV‘65 5

Aanvullende gegevens