Waar gaat deze kop over zult je denken? Dat lees je op de Facebook pagina van SV Hoedeknskerke, want ooit waren zij de kleintjes in de zak, omhoog kijkend naar grote broer Apollo.

Dat dat dit seizoen anders is weten we, nu ST Hoedekenskerke/Kwadendamme en op de tweede plaats op de ranglijst met slechts 1 puntje minder dan koploper Lebo. Het draait goed, er word in de laatste vier wedstrijden overtuigend gewonnen en naar boven kijken mag zonder schaamte. Apollo is een ander verhaal. Na de winst op Spui wordt er 2x verloren met 5-0 waarbij men op ’s-Heerenhoek nog steeds aan het bijkomen is van verbazing. Waar Apollo een kwartier voor tijd eigenlijk op minimaal 1-4 moet staan wordt er in het laatste kwartier 4x door geklungel in de verdediging gescoord en verliezen we weer met 5-0.

De uitwedstriijd eerder dit seizoen werd gespeeld in Kwadendamme. Een veld waar niet op te spelen viel en de lange bal eigenlijk het enige was wat mogelijk was en dat is nu net niet waar Apollo het van moet hebben. Een wedstrijd waarbij de eerste die scoorde waarscheijnlijk ook zou winnen en de tegenstander deed dit zelfs twee keer. Morgen een herkansing thuis op de Zuudoek. Als we spelen zoals we vorige week speelden en de vier keer een op een met de keeper nu wel scoren is er zeker een kans op winst. Wel zijn er ook deze week weer wat blessures bij gekomen maar is Tom weer fit genoeg om aan te schuiven. Ook Marcus is weer in het land en zal zijn stinkende best doen om zich te bewijzen. Pascal is ook weer speelfit en zo wisselen geblesseerden en weer fitte spelers elkaar af.

 

Deze week een dame als pupil van de week. Fendi Adams speelster van JO7 zat de selectie versterken en als eerste laten zien hoe Ube van Staveren is te passeren. We wensen haar een fantastische middag toe.

Scheidsrechter deze middag is Bart Wattel uit Serooskerke. HiJ leidde al eerder een wedstrijd van onze hoofdmacht en deed dit erg goed.

Apollo 2 speelt om 14.30 uur in Koudekerke tegen VCK 2. Apollo 3 speelt om 12.30 uur thuis tegen Rillandia 2 en Apollo 4 speelt om 14.30 uur thuis tegen Kruiningen 3. Succes allemaal!

Vanavond bedanken we al onze vrijwilligers op de vrijwilligersavond voor de inzet die ze vorige en dit seizoen hebben getoond. Wij zijn als club trots dat er zoveel vrijwilligers actief zijn binnen onze vereniging. Wij hopen dat er vanavond lekker wordt gegeten en bij de roulette en black-jack veel plezier wordt beleefd. 

We zien jullie graag weer op de Zuudoek morgen bij een van onze teams, langs de lijn of in de kantine!

 

Aanvullende gegevens