kws 2

 

KWS Infra is een infrastructuurspecialist die letterlijk en figuurlijk de verbindingen legt om mensen tot elkaar te brengen. Alle disciplines die nodig zijn bij het maken en onderhouden van boven-en ondergrondse infrastructuur zijn in huis: advies, ontwerp, realisatie en onderhoud. Steeds meer worden wij een meedenkende aannemer, een partner van onze opdrachtgever die al in de denkfase bij een project wordt betrokken. Dat geldt overigens ook voor het betrekken van kennis en ervaring uit zustermaatschappijen binnen het VolkerWessels concern, waardoor wij gezamenlijk in staat zijn om integrale projecten en complexe problemen aan te pakken.
Door al deze eigenschappen is KWS Infra de verbindende factor.

 

Wondergem 2

 

Timmerfabriek Interieurbouw Wondergem BV, bij klanten en collega’s beter bekend als Wondergem Middelburg, is een bedrijf dat haar sporen heeft verdiend op het gebied van interieurbouw en timmerwerken in Zeeland en ver daarbuiten.

Vanuit onze fabriek aan de Kleverskerkseweg in Middelburg leveren wij diverse producten variërend van kozijnen tot receptiebalies, van speelkastelen tot wandkasten en van vitrines tot trappen. Kortom, alles wat in hout uitgevoerd kan worden, kunnen wij maken. Wij werken voornamelijk voor de zakelijke markt en vrijwel geheel in opdracht van architecten. Vanaf bouwtekeningen wordt ieder ontwerp tot leven gebracht, geheel afgestemd op de wensen van onze afnemers. In opdracht verzorgen wij daarnaast ook verbouwings- en onderhoudswerkzaamheden.

Alle meubelen en objecten worden in onze eigen werkplaats gemaakt met behulp van geavanceerde houtbewerkingsmachines. Samen met een vast team aan vakmensen leveren wij producten van topkwaliteit, die naar keuze onbehandeld, gespoten of gefineerd worden geleverd of ter plaatse worden gemonteerd of afgebouwd. Daarnaast leveren wij ook de zogenaamde half-producten, zoals sierlijsten, kozijnen en deuren. Doordat wij eigen transportmiddelen tot onze beschikking hebben is vervoer vanaf de fabriek tot aan de plaats van bestemming geen enkel probleem.

Aanvullende gegevens