Het zonnetje stond goed, het veld gortdroog, een uurtje later dan gewoonlijk... Dit was de dag dat het moest gebeuren voor de mannen van het twidde. De kans was er om een periode te pakken maar dan moest het ene team van het andere winnen en ik heb persoonlijk geen idee hoe of wat. Zelf winnen dus!

De opstelling:

             Sam

Wes      Dennis     Emiel

             Tom

Pieter   Sander     Jelle

Jef       Jochem     Bas

De wedstrijd begon… het was niet Apollo maar juist SSV die begon met goed voetbal en als ware een kleine mogelijkheden kreeg, maar daar hoefde de keeper zich geen zorgen over te maken want de verdediging hield zich goed. Na ongeveer 10 minuten begon Apollo toch ook te voetballen en er kwamen kansen.

Er werden er weer een paar om zeep geholpen maar toen was daar Pluus, met een hakbal op Bas. De 1-0 stond op het scorebord (lekker hoor).
SSV trapt af maar komt nauwelijks van hun eigen helft af. Het twidde strooide met prima voorzetten maar niemand die op de goede plek staat, totdat Sander een prima voorzet op het bolletje van Pluus legt en de 2-0 gemaakt is. De ban is gebroken. Het twidde blijft doorgaan. De 3-0 volgt snel, Jelle legt af en Bas die weet deze bal feilloos af te ronden. Ook daarna duurde het niet lang voor het scorebord de 4-0 aangaf door een prima doelpunt van Jef.

Rust (volgens mij)

De tweede helft gaan de strijders door waar ze gebleven waren. Bas neemt een corner die draait prima in, en dat is dan ook de 5-0. Dus Bassie op 3 goals.

‘Zouden we toch een keer de 0 houden?’
Het antwoord is NEE.
De bonkige spits van SSV komt door over links. Geen verdediger in de buurt. Hij schiet, de bal wordt gepareerd, valt voor de voeten van 2 SSV’ers en die werken hem erin. 5-1, jammer joh. Dus we zijn er nog niet..

Er is even wat discussie tussen de broeders N. Eén Boos, ander ook boos, veel gebla. De kortste van de twee (Sander) is er klaar mee, pakt de bal af. Zo pissig als hij is passeert hij 4 man en rost de bal het doel in. 6-1. Einde discussie.
Ons gouden duo van voren weet elkaar even later ook gewoon weer te vinden. Jef legt de bal af op Bas, 7-1.
Even later: Bas ‘on the run’ vindt Sander die stift de bal prachtig over de keeper. 8-1, tevens ook de eindstand.

Wat ik even vergeten was, Tom heeft ook nog gescoord maar pakte de Bas vast en schoot hem toen in het doel. Die werd dus afgekeurd.
Effe iets anders: Pieter is ‘Man of the Match’. Niet dat hij goed speelde maar omdat hij donderdagnacht na een paar borrels bijna moest huilen omdat hij het nog niet was geweest. Dus gunnen we hem dat.

Volgende week voor periode naar NOAD. Laten we er daar (weer) vol voor gaan, dan slepen we hem mee naar huis!

Sam

Aanvullende gegevens