Apollo 2 – NOAD 3 staat op de voorzijde van het programmaboekje. Heel de provincie is uitgelopen en heeft zich verzameld op het sportpark “ Zuudoek” om zo de laatste wedstrijd van het Twidde voor de winsterstop te mogen aanschouwen.

Nadat iedereen een plekje langs de lijn heeft kunnen bemachtigen en voorzien is van koek en zopie zien ze de volgende 11 mensen het veld betreden:

                                          Jesper

Tom                           Richard/Dennis                 Daniel  

Pieter                                 Niels                         Emiel    

Jeffrey                            Jochem                        Bas     

Wissels:

  • Wesley
  • Senad
  • Rick           

Na iets betere warming-up dan vorige week, floot de scheidsrechter voor het begin. De eerste 10 min was het een beetje zoeken maar het twidde was wel de beter ploeg van de 2.

Na wat kleine kansjes kon Emiel door een goede steekbal de vrijstaande Jeff bereiken en die had opdat moment geen moeite om de keeper te passeren de 1-0 was een feit (Jeff kennende had ik toch een stiftje verwacht).

Er was geen vuiltje aan de lucht voor het Twidde, balbezit was voor Apollo en er werden ook wat kansjes gecreëerd maar de voorsprong werd niet verder uitgebreid. En toch was daar het slippertje in de verdediging 1-1. Maar gelukkig gingen de koppies niet hangen integendeel het twidde gooide er nog een schepje boven op want vanaf min 1 wisten we al dat we deze wedstrijd niet zouden gaan verliezen. En door deze instelling en inzet duurde het dan ook niet lang voordat er weer gescoord werd.

Door goed druk zetten van Apollo kwam NOAD er niet uit en hadden we binnen 2 min de voorsprong weer te pakken. Assist van Jeff op Bas 2-1 (ik moet zeggen deze rook wel heel erg naar een eigendoelpunt).

Verder gebeurde er weinig, tot in de laatste 15 min, assist van Jochem die vond Bas en tekende zo voor zijn 2de. Niet veel later een mooie aanval Jeff speelt zijn man voor bij en met Jochem aan zijn zijde marcheren zij richting het goal van de tegenstander Jeff is niet zelfzuchtig en speel de bal naar links om zo de keeper voorbij te spelen en Jochem maakt de 4-1, alleen de vlagger dacht daar anders over en helaas neemt de scheidrechter deze beslissing over.

De wedstrijd word wat harder en de scheids verliest een beetje controle. Ik hoor jullie denken waar is Richard Bal onze C dan, om de spanning er nog enigszins in te houden wachtte Bal tot de laatste 5 min om de corner van Bas binnen de knikken. 4-1 eindstand en we kunnen positief van de winterstop gaan genieten. Met een mooie 5de plek kunnen we toch tevreden zijn vind ik zo.

Wist je datjes:

  • Sander vandaag met het 1e mee mocht
  • Samir met het 4e mee mocht
  • Ramon 10 min gevlagd heeft
  • Kevin z`n teen in het ziekenhuis gemaakt wordt met een zaag
  • Jochem een aardige truckendoos heeft
  • Dennis nagel Playmobil eigenlijk voor zichzelf spaart

De eerst volgende wedstrijd moet wel even op zich laten wachten die is pas 24 februari

Ik hoop dat jullie dan allemaal weer met grote getalen aanwezig zullen. het volgende verslag word verzorgd door Dennis Nagelkerke.

Groet,

Jochem

Aanvullende gegevens