Het tweede moest weer voetballen...

Na de slechte wedstrijd van vorige week hadden we wat goed te maken. We stonden in de competitie ondertussen op de 5e plaats met 13 punten, 2 punten achter Duiveland en drie achter Krabbendijke. Als we winnen kunnen we twee plekken stijgen. Vandaag waren er helaas drie spelers niet bij, Bas en Jeffrey konden er niet bij zijn en Emiel deed met het 4e mee voor de afscheidswedstrijd van een vriend van hem.

In de kleedkamer spreken we af meteen vol druk te zetten op de tegenstander. Daarna begonnen we aan de warming up. Tijdens de warming up kregen we echter al vroeg een tegenslag, de keeper raakte tijdens de warming up geblesseerd. Hierdoor veranderde de opstelling enigszins aangezien Ramon in de plaats kwam van Samir. We speelden in de volgende 4-4-2 opstelling:

  • Keeper: Ramon
  • Verdediging : Rechtsback Wesley, centraal Richard en Andy, linksback Daniel
  • Middenveld: Pieter, Sander, Jelle en Niels
  • Aanval: Jochem en Rik
  • Wissels: Dennis, Jaimy, Samir en Jelle van de A1

We hadden afgesproken dat we meteen vol druk zouden zeten maar dat lukte niet meteen. De tegenstander drukte ons wat terug, na een paar minuten ging het wat beter. Niet veel later hadden we weer pech doordat Jelle geblesseerd uitviel, in zijn plaats kwam Jelle van de A1. Ook Sander viel even later uit door een knieblessure. Hierdoor kwam Dennis centraal achter in te staan naast Richard, Andy schoof door naar het middenveld.

Na ongeveer twintig minuten kwamen we op achterstand. Na een goede aanval van de tegenstander kwamen we 0-1 achter. Na dat doelpunt gingen we beter spelen en werden we de bovenliggende partij. we kregen kansen en na ongeveer een half uur spelen kwamen we op gelijke hoogte. Een snelle aanval van rik over de rechterkant de diepte ingestuurd, wist hij zijn duel te winnen en gaf de bal laag voor waardoor Jochem hem links onder in de hoek wist te plaatsen. De wetstrijd ging gelijk op en we kregen steeds meer kansen om op 2-1 te komen. In de 41e minuut ging het helaas fout, een voorzet die via de linkerkant de zestien werd ingegooid werd door de tegenstander met een mooie volley afgemaakt.

In de rust spreken we af om er vol tegen aan te gaan en de wetstrijd te winnen. We begingen goed en zetten de tegenstander vast en krijgen meer kansen om te scoren. Na ongeveer vijfenvijftig minuten wisselen we, Wesley gaat er uit en Jaimy komt er in op de Rechtsback positie. De wedstrijd gaat verder en we staan nog steeds achter met 1-2. We besluiten om aanvallender te spelen en geven meer ruimte weg achterin en de tegenstander maakt daar gebruik van, door middel van een snelle counter scoren ze de 1-3. Na ongeveer zeventig minuten wisselen we weer, Samir komt er in voor Jochem en gaat in de spits spelen. De wedstrijd gaat verder met kansen over en weer. Op een gegeven moment krijgt de tegenstander weer een kans Ramon brengt een goede redding maar de rebound van dicht bij valt voor de voet van een tegenstander en scoort. Dat blijkt uiteindelijk ook de eind stand te zijn. Jammer genoeg kregen we hierna nog wat kansen die we niet wisten te benutten.

We staan nu nog steeds 5e maar we hebben nog genoeg kansen om weer de top 3 in te klimmen. Volgende week krijgen we weer een kans tegen S.S.V.

De pen is volgende week voor Rick.

Geschreven door Wesley

Aanvullende gegevens