Het is zaterdagmiddag de 30e september en we mogen de wei weer in. Om 13.00 uur aanwezig was de eerste opdracht, dat was voor sommigen al te lastig waardoor er eigenlijk € 20 bij moest komen in de pot.

Aangekomen op Kamperland worden sommigen van ons al sip als ze naar het veld gluren. Bij de Michelinfabriek worden ze jaloers als ze de hoeveelheid rubber op het veld zien liggen! Maar we moeten er toch aan geloven. De opstelling volgt die op maar liefst 7 plaatsen is gewijzigd ten opzichte van vorige week:

Opstelling:

                             Sam

Wesley               Andy                Jelle

                          Niels

 

Kevin                 Pieter               Björn

 

Jeffrey               Pluis                 Rick

 

De wedstrijd begint en is gelijk al redelijk rommelig. Na een minuutje of 10 slingert Rick de bal de 16 in en tot eenieder zijn verbazing loopt iemand de bal er in, maar wie? Aha een eigen doelpunt, 0-1. Dat is lekker, zeker als het niet zo draait als je wilt. De komende minuten zijn slordig en lijden we veel balverlies waar vervolgens ook een corner uitkomt. De corner word netjes door de tegenstander neergelegd ter hoogte van de 2e paal. Niemand die zich er druk om maakt want daar staat onze slachter Niels te wachten om de bal weg te werken. Maar er gaat iets fout! Niels trapt de bal met zijn scheenbeen netjes in het hoekje van het eigen doel. De rest van de 1e helft is slecht van beide kanten, dus gebeurt er ook niet veel meer.

RUST : We krijgen de opdracht om wat simpeler te gaan voetballen en ons eigen spel te gaan spelen.

2e helft: Het begint slordig van beide kanten. Bevelanders begint er meer voor te knokken, waardoor wij lichtelijk terrein verlies leidden. Wat dan ook niet mee helpt is dat de scheids ook nog een duit in het zakje aan het doen is bij de mannen uit Kamperland. Jef krijgt nog een uitgelezen kans op de 1-2 maar de keeper pareert de bal goed. Andy pakt nog een kaartje door een fijne ippon uit te voeren.
De Bevelanders krijgen ook nog 2 keer een 100% kans, maar die worden ook gemist.

De scheids fluit af 1-1 eindstand. Al met al 4 punten uit 2 wedstrijden, voor een promotie klant zeker niet slecht.


Om Richard Bal aan te vullen op de wist je datjes heb ik er ook nog een paar.

Wist je dat:

  • Richard Bal aan 1 week niet genoeg tijd heeft om oppas te regelen
  • Niels zijn 2e doelpunt er al in heeft liggen in 3 wedstrijden (in eigen doel)
  • Pluis ook op het middenveld kan spelen
  • Kevin aan de beurt is voor de was
  • En niet te vergeten Kevin dan gelijk het volgende stukje mag schrijven

 

Aanvullende gegevens