Vandaag spelen we de laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Zeelandia Middelburg 2, aan de hoeveelheid pijntjes van iedereen en de trainingsopkomst is wel duidelijk te zien dat we hier allemaal aan toe zijn. Toch zullen we ons allemaal nog een keer op moeten laden want de laatste wedstrijd is nog wel een hele belangrijke voor de strijd om de 3e plaats. Apollo staat 3e met 5 punten voorsprong op nummer 4 Zeelandia, bij winst zouden we dus een aardig gat slaan op de achtervolgers en zelfs nog op relatief kleine afstand staan van de koplopers. 

Vandaag een topper in de reserve 3 klasse. Kloetinge 4 staat bovenaan en heeft nog geen wedstrijd verloren, zelfs nog geen puntverlies geleden dit seizoen.
Dat belooft een pittige middag te worden op de zuudoek. 
 
Het is elke week weer spannend. Wie zou er te laat zijn, wie zou er geen jasje of polo aan hebben? Ook vandaag word de boetepot weer gespekt...ik noem geen namen. Als iedereen eenmaal is gearriveerd en Samir de financiën weer op orde heeft komen de manschappen uit het pitoreske Kloetinge aangelopen. Veel bekende gezichten en niemand twijfelt er aan dat er genoeg voetbalkwaliteit aanwezig is bij de groen-witten. Ook bij Apollo 2 zijn deze kwaliteiten aanwezig en de 11 die dat vandaag ten tonele mogen spreiden zijn. Michel op de goal de verdediging van links naar rechts Daniël, Richard B, Tom en Niels B. Het middenveld bestaat uit Bas, Pieter, R-J en Samir. Het duo in de spits vandaag zijn Richard v/d S. En Jeffrey.

Op een koude zaterdag zijn de mannen van apollo 2 klaar voor strijd 

De harde hand van de Samir werkt want iedereen was op tijd

In boetes innen is Samir fanatiek 

Deze zaterdag wat minder want hij was ziek

Pieter ging met ons vlaggenschip mee 

De foto’s worden vandaag weer gemaakt door René

We reisde met 13 man richting Kapelle af 

De volgende opstelling wordt bekend gemaakt door de staf

​​​                         Michel

             Tom ​​Robin B Bal ​​Daniel

             Björn​​Andy ​​Sander​​Bas

​​                 Jeffrey Jochem

Wissels :

Dennis Niels

Na de zwaarbevochten thuisoverwinning vorige week op Hoek 3, stond er vandaag weer een uitwedstrijd op het programma. Te weten tegen de nieuwe hekkensluiter Terneuzen 2. Aangezien de wedstrijd van Goes 2 weer niet doorging wegens verklaarbare redenen, en de minpunten ook wel een beetje op waren bij de KNVB, is Goes uit de competitie gehaald, en komt hierdoor Terneuzen op de laatste plek terecht. De punten die wij destijds opgehaald hadden zijn we kwijt, evenals de 2 doelpunten die gemaakt zijn die middag. Daar zal vooral Robin B niet blij mij zijn, die zijn doelpuntentotaal ziet kelderen van 1 naar 0. Onze 3e plek hebben we daarentegen wel gehouden, dus was er alles aan gelegen om deze plek te verstevigen. 

Door een flink aantal blessures, werk, en nog wat doorschuiven naar het vlaggenschip hebben we vandaag 12 man op papier. De harde hand van de boetepot werpt inmiddels ook zijn vruchten af. Iedereen op tijd, jasjes, polo’s aan ( of een T-shirt), dus konden we netjes 11:45 vertrekken naar Terneuzen. 

Aanvullende gegevens