Teamfoto JO7 seizoen 2019 2020

Boven van links naar rechts:
Eelco Walraven (trainer/leider), Luuk Walraven, Mees Walraven, Patrick Platschorre (trainer/leider)

Onder van links naar rechts:

Marlan Platschorre, Serviniyo Roosberg, Joud el Shatti, Quinn Allemekinders, Jill Harthoorn, Stijn Walraven, Sem Duijnkerke

Eindelijk weer eens een thuiswedstrijd, tegen Yerseke moeten wij. Deze keer deed Mees voor het eerste keer mee in een echte wedstrijd. Mees traint altijd met ons en kon nu voor het eerst zijn voetbalkunsten laten zien.Omkleden in kleedkamer 3 was niet mogelijk omdat er een flinke lekkage was van het dak en door al die regen leek het wel een zwembad in plaats van een voetbalkleedkamer. Wij hebben ons toen maar omgekleed in de kantine. Wat helemaal niet erg was.

Voetbal verslag 26-10-2019SSV - Apollo JO-7 

Vandaag de derde wedstrijd van het seizoen. Na twee weken vrij geweest te zijn moeten wij uit tegen SSV. Vandaag is Serviniyo er niet bij omdat hij ziek is. Bij SSV aangekomen en na het omkleden is het zoeken naar het juiste veld. Er staat namelijk nog niets klaar, maar daar komt gelukkig verandering in omdat iemand van SSV ons het juiste veld wijst. Vandaag hebben wij ook een echte warming-up gedaan zoals ze dat ook bij de profs doen. 

Als eenmaal de doelen er staan en de pionnen op de juiste plek, gaan wij beginnen aan onze wedstrijd. We zijn nog maar net begonnen als SSV in de aanval gaat en Stijn hard terug rent om de bal tegen te houden. De SSV speler schiet de bal en gaat de goal in en Stijn probeert de bal tegen te houden maar knalt hard met zijn hoofd tegen de lat. Auw……. Stijn ligt op de grond en heeft onder zijn oog al gelijk een grote bult. Stijn moet verzorgd worden en gaat van het veld. Jill komt er in en vervolgens gaat de wedstrijd verder.Alleen wij zijn met z’n allen zo geschrokken dat we met onze gedachten niet bij de wedstrijd zijn. Het wordt al snel 1-0 voor SSV en vervolgens ook snel 2-0 en 3-0. 

Vandaag nadat het de gehele week veel geregend had speelden wij tegen Hansweert. Zij hebben een groot team van acht spelertjes en wij hebben er in totaal zeven. Wij besluiten om zes tegen zes te spelen. Het is een groot veld dus ruimte zat en zo komt iedereen veel aan de bal. 

Vandaag de tweede wedstrijd van het seizoen. We moeten uit tegen Colijnsplaatse Boys. Wie van JO-7 spelen er vandaag? Dat zijn Quinn, Stijn, Joud, Jill,Serviniyo en Marlan. Helaas kan Sem niet mee doen omdat hij ziek is. wanneer wij arriveren op het terrein van Colijnsplaat is het vroeg en is het nog niet duidelijk welke kleedkamer wij hebben. Dat duurt nog best wel lang, uiteindelijk besluiten wij maar gewoon naar de kleedkamers te gaan. Daar wordt het duidelijk. Kleedkamer 2. Na het omkleden de voorbespreking en de yell gaan wij naar buiten. DColijnsplaatse Boysstaan al op het veld, en na een goede warming up zijn wij er klaar voor. De wedstrijd gaat beginnen.

In het begin van de wedstrijd gaat het nog gelijk op maar dan scoort Joud de eerste goal voor ons en daarna Stijn 2 keer. Bij de rust staat het drie nul voor Apollo. In de eerste helft zagen wij ook nog een mooi schot van Quinnop de paal, hield Jill veel ballen tegen en maakte Marlannog een vlotte dribbel langs de zijkant. Serviniyospeelde zijn debuutwedstrijd: het leek wel of hij al jaren mee deed.

Aanvullende gegevens