Zaterdag 1 februari, MZC uit.

Vandaag speelt onze Jo11 tegen MZC Jo11-2. Daar hebben we al meer tegen gespeeld vorig seizoen dus geen onbekende. Dit keer is het op sportpark Den Hogen Blok in Zierikzee.

We beginnen met 1 wissel. Allebei de teams beginnen aanvallend aan de wedstrijd, MZC met een aantal mooie aanvallen, Apollo met een aantal counters, windje mee! Matthijs, Stijn en Lars kunnen net niet scoren, met aan de andere kant een paar reddingen van onze verdedigers en keeper. Zo blijft het 0-0, time out.

 

We beginnen weer en MZC scoort direct de 1-0. Na de 1-0 worden we beter,via een uittrap van Paauwe, Matthijs met een pass door het midden schiet Stijn de verdiende 1-1 binnen! 

Weer een paar aanvallen van Apollo, Ravenna en Lars hebben pech, de keeper van MZC tikt hun schoten net naast. Opeens maakt iemand van MZC hands, dat had een penalty moeten zijn maar de scheids beslist anders helaas….. Maar na een mooie uitbraak via Gabriella die de bal veroverd, pass van TJ maakt Stijn de mooiste goal van de ochtend met een lob over de keeper,de verdiende 1-2! Rust.

In de 2e helft windje tegen, dat valt niet mee….. MZC begint weer aanvallend, onze verdedigers hebben het druk. MZC scoort binnen een paar minuten de 2-2 en de 3-2. Ravenna is geblesseerd en wordt gewisseld. 

Nu gaan wij weer aanvallen, schot van Lars wordt van de lijn gehaald! Apollo blijft aanvallen, MZC komt er niet meer uit. Twee keer raakt Stijn de paal! Het blijft 3-2, time out.

Apollo gaat weer verder met aanvallen, MZC krijgt een corner na een uitbraak en met een klutsbal wordt het 4-2. We blijven aanvallen, Stijn en Lars schieten allebei net naast en over.

Ook een vrije trap van Stijn gaat via de lat over, Matthijs met 2 schoten, via de keeper van MZC naast, sjonge wat een kansen maar de bal wilt er niet in! MZC blijft ook gevaarlijk, Paauwe redt een paar keer maar toch valt de 5-2. Apollo blijft aanvallen, counter MZC en zo wordt het 6-2, einde wedstrijd. Goed gespeeld vandaag van beide teams, lekker aanvallend. Onverdiend verloren helaas maar dat hoort er ook bij!

Aanvullende gegevens