Zaterdag 9 november, NVS thuis.

Vandaag speelt JO11-1 tegen NVS JO11-1. Een voor ons onbekende tegenstander.

We beginnen met 2 wissels vandaag. 

NVS begint goed en krijgt 2 grote kansen, daarna 2 corners maar het blijft 0-0. Na een aanval via Lars en Mats maakt Stijn de 1-0! NVS valt aan maar na een uitbraak is het Stijn die de bal aan Fiona geeft, 2-0! NVS blijft goed voetballen, Apollo is wat rommelig en uit een corner wordt het 2-1 en na weer een corner bijna 2-2….. Weer een schot van NVS maar Ryan redt. Corner NVS, uitbraak Apollo via Ravenna en Fiona komt de bal bij Stijn die de 3-1 binnen schiet. Time out.

 

NVS valt wederom aan maar TJ en Bossie verdedigen prima. Nu wordt Apollo beter. Matthijs schiet net naast en Mats op de paal. Toch wordt het 4-1 door Matthijs na een mooie assist van Mats. Na een aantal aanvallen over en weer met krijgt Matthijs de bal van Fiona en wordt het 5-1! Direct na de aftrap de 5-2, spel gaat op en neer. Gabriella met een mooi schot maar de keeper redt. NVS blijft aanvallen maar onze verdedigers TJ, Bossie, Ravenna en Gabriella doen het prima. Mooie aanval van Apollo via Lars en Stijn maakt Matthijs er 6-2 van, rust.

Apollo begint rommelig en NVS scherp, na een paar minuten worden er 2 goals gemaakt, 6-4! NVS met een afstandsschot op de lat, weer een corner maar een redding van Ryan. Nu Apollo weer in de aanval Ravenna, Gabriella en Fiona schieten net naast, jammer! Na een prima aanval  via Lars en Matthijs maakt Stijn de 7-4, dat was even nodig! Weer gaat het spel op en neer, paal en lat aan beide kanten! Inmiddels is Lars geblesseerd uitgevallen. Time out.

In het 4e deel van de wedstrijd blijft het spannend. Fiona, Stijn en Matthijs met een paar mooie aanvallen. En onze verdedigers blijven het druk houden. NVS blijft aanvallen en scoort de 7-5! Apollo weer in de aanval maar de keeper van de tegenstander pakt ook de nodige ballen eruit. Na een corner van Stijn  maakt Matthijs de 8-5!  Nog even volhouden! Het wordt 8-6 na een afstandsschot. NVS blijft aanvallen maar onze verdedigers en keeper houden het op 8-6! 

Mooie wedstrijd met een goede tegenstander en een prima spelend en werkend Apollo!

En onze scheids niet te vergeten!

Aanvullende gegevens