Zaterdag 5 oktober  OFB uit.

Vandaag speelt onze Jo11-1 een uitwedstrijd tegen het voor ons onbekende OFB in Ooltgensplaat. We beginnen met 8 spelers, geen wissels dus vandaag. 

Het spel golft op en neer na een aanval van OFB pakt Ryan het 1e schot op doel.Nu een grote kans voor Stijn maar het schot vliegt net naast. Ze zijn in het 1e kwart redelijk aan elkaar gewaagd….. Na een paar aanvallen over en weer, corner voor Apollo, schot Mats net naast wordt het rap achter elkaar 2-0, ondanks het goede verdedigen van Bossie, Gab en Matthijs. OFB is sterker dus verdiend.Lars met een mooie pass op Ravenna maar haar schot gaat net naast, jammer! Na een slordige uittrap wordt het 3-0…. Na een mooie aanval via Mats en Stijn schiet Ravenna net naast… OFB krijgt ook volop kansen maar na een goeie uittrap en een mooie assist van Mats maakt Stijn de 3-1. Time out.

 

OFB begint weer met een paar mooie aanvallen maar opeens een kans voor Mats die keihard op de paal schiet! Nu een aanval van OFB met een schot op de lat! Spel gaat weer op en neer, leuke pot. Bijna valt de 3-2 na een mooie solo van Gabriella en weer een schot op de paal van Mats.Nu heeft Apollo wel pech zeg.. Na een counter van OFB wordt het 4-1 en schiet OFB 2 keer op de lat! OFB komt net voor rust op 5-1, Matthijs na een mooie solo bijna 5-2 maar zijn schot vliegt net naast. Rust… 

Na de rust schiet Apollo uit de startblokken en poeiert Stijn net naast…. OFB weer in de aanval, 2 keer tegen de paal en een redding van Ryan….OFB nu een stuk sterker mede door hun wissels en wordt het 6-1.OFB blijft aanvallen en maakt er weer 2 bij, 8-1. Nu Apollo weer in de aanval en na een fraaie redding van de keeper een corner waar Stijn de bal terug krijgt en er 8-2 van maakt.

Time out.

Apollo wordt moe en dat is niet gek want het spel golft nog steeds op en neer met OFB wel als betere ploeg. Toch krijgen we volop kansen, Matthijs en Mats schieten net naast… OFB weer met een paar mooie aanvallen en zo wordt het 9-2.

Na een mooie aanval via Bossie, Ravenna en Matthijs maakt Mats er 9-3 van!

De wedstrijd loopt op z’n einde en na een mooie aanval maakt OFB er 10-3 van wat ook de eindstand is. We hebben een leuke wedstrijd gezien en na het nemen van de penalty’s gaan we met opgeheven hoofd weer naar huis. Iedereen heeft z’n best gedaan vandaag, ook complimenten naar OFB en de scheidsrechter voor de sportieve wedstrijd! 

Aanvullende gegevens