Teamfoto JO11 1 seizoen 2019 2020 

Boven van links naar rechts:
Michel de Kok (trainer/leider), Gabriëlla Dekker, Ravenna Huyssen, Peter Jobse (trainer/leider)

Onder van links naar rechts:

Stijn de Kok, Luuk in ’t Hout, Mats van Duuren, Ryan Paauwe, Lars Jobse, Matthijs Manten,  Ryan Bosman

 

Zaterdag 1 februari, MZC uit.

Vandaag speelt onze Jo11 tegen MZC Jo11-2. Daar hebben we al meer tegen gespeeld vorig seizoen dus geen onbekende. Dit keer is het op sportpark Den Hogen Blok in Zierikzee.

We beginnen met 1 wissel. Allebei de teams beginnen aanvallend aan de wedstrijd, MZC met een aantal mooie aanvallen, Apollo met een aantal counters, windje mee! Matthijs, Stijn en Lars kunnen net niet scoren, met aan de andere kant een paar reddingen van onze verdedigers en keeper. Zo blijft het 0-0, time out.

Zaterdag 9 november, NVS thuis.

Vandaag speelt JO11-1 tegen NVS JO11-1. Een voor ons onbekende tegenstander.

We beginnen met 2 wissels vandaag. 

NVS begint goed en krijgt 2 grote kansen, daarna 2 corners maar het blijft 0-0. Na een aanval via Lars en Mats maakt Stijn de 1-0! NVS valt aan maar na een uitbraak is het Stijn die de bal aan Fiona geeft, 2-0! NVS blijft goed voetballen, Apollo is wat rommelig en uit een corner wordt het 2-1 en na weer een corner bijna 2-2….. Weer een schot van NVS maar Ryan redt. Corner NVS, uitbraak Apollo via Ravenna en Fiona komt de bal bij Stijn die de 3-1 binnen schiet. Time out.

Zaterdag 5 oktober  OFB uit.

Vandaag speelt onze Jo11-1 een uitwedstrijd tegen het voor ons onbekende OFB in Ooltgensplaat. We beginnen met 8 spelers, geen wissels dus vandaag. 

Het spel golft op en neer na een aanval van OFB pakt Ryan het 1e schot op doel.Nu een grote kans voor Stijn maar het schot vliegt net naast. Ze zijn in het 1e kwart redelijk aan elkaar gewaagd….. Na een paar aanvallen over en weer, corner voor Apollo, schot Mats net naast wordt het rap achter elkaar 2-0, ondanks het goede verdedigen van Bossie, Gab en Matthijs. OFB is sterker dus verdiend.Lars met een mooie pass op Ravenna maar haar schot gaat net naast, jammer! Na een slordige uittrap wordt het 3-0…. Na een mooie aanval via Mats en Stijn schiet Ravenna net naast… OFB krijgt ook volop kansen maar na een goeie uittrap en een mooie assist van Mats maakt Stijn de 3-1. Time out.

Aanvullende gegevens