Een druilerige dag waarbij de spelers van de JO10 weer vol goede moed het veld bij Kloetinge betreden. We missen Kiyano vandaag, hij is ziek helaas!

De jongens van Kloetinge zijn al bezig met de warming-up en als ook onze boys warm gelopen zijn en ingespeeld, start de wedstrijd. Er zijn geen wissels waardoor iedereen lekker in de wedstrijd blijft zitten.


Sam bijt zich direct vast in het spel en racet door het veld waarbij hij binnen no-time de 0-1 er hard inknalt! Dat is een lekkere binnenkomer Sam! De tegenpartij stuift direct in volle aanval als antwoord op het doel van Wout af maar Sten tikt de bal op tijd weg. Lekker bezig Stennie! Het is een heen en weer spel waarbij de samenwerking bij Apollo foutloos is! Een geweldige voorzet van Iwan zorgt ervoor dat Mauro de 0-2 binnenschiet, klasse boys! 

 

Er volgen wat schoten op het doel van Sepp en Mauro waarbij de keeper van Kloetinge keer op keer weet te redden.  Als de bal dan door Aaron met een mooi boogje naar Iwan wordt gespeeld maakt deze de 0-3. Knappe voorzet Aaron!! En wat een mooie goal Iwan!

Dan komt de nummer 9 van Kloetinge opeens met een flitsend schot van afstand en het is 1-3. Wout knipperde met zijn ogen en de bal zat er in, zo hard werd er geschoten.  Prachtig doelpunt hoor!

Er volgen wat mooie acties van beide kanten met een prachtige powerredding van Wout, een corner die bijna ingekopt wordt door Iwan en wat gevaarlijke situaties voor de goal  die opgelost worden door Sten.. Maar er komt geen goal, aan weerszijden niet. 

Sepp raakt even geblesseerd maar herpakt zich stoer. Het veld is glad door de regen dus de bal leidt een eigen leven, maar met een sliding maakt Sepp de 1-4 in een spannend duel. Yes Sepp!

Kloetinge strijdt verder en de keeper blokt vele kansen van Apollo. Het samenspel blijft sterk, Aaron en Mauro laten samen een prachtig staaltje voetbal zien en Sam zijn voorzetten zijn geweldig. Iwan en Sepp lijken overal te zijn en Sten geeft geen kans op doorbreken.. De trainingen van Joey en Lisette werpen hun vruchten af, het team staat als een huis.

De mannen mogen even uitrusten.

Na de rust wordt Sepp per ongeluk hard onderuit getikt en ligt hij even de pijn te verbijten op het veld maar opnieuw weet hij zich te herpakken en geeft zelfs een mooie voorzet op Mauro die de 1-5 weet te maken! Lekker doelpunt Mau!

Het loopt dus nog steeds prima bij Apollo en Kloetinge moet erg zijn best doen om de boys bij te houden, dit doen ze overigens super want de perfecte voorzet van Sam op Iwan wordt geblokkeerd door een speler van Kloetinge.  Iwan mag indribbelen en vanaf grote afstand weet hij poeierhard de 1-6 te scoren! Wat een topper! 

De coaches blijven alert en willen geen ‘aai-ballen’ zien want de bal blijft wel heel dichtbij het goal van Wout.. Die moet duiken en omhelst zijn bal alsof hij hem nooit meer loslaat, met een tegenstander bovenop hem, thats the spirit Wout! 

Sten weet de bal via Aaron naar Sam te schieten en deze scoort bijna… als opeens de keeper van Kloetinge uithaalt en een magische 2-6 maakt! Applausje waard en tevens eindstand!

Opnieuw naar huis met winst, superknap van onze voetballers! J

Miriam

Aanvullende gegevens