Vandaag staat voor de jongens van  JO10 DWO op het programma. Vol goede moed vertrekken we richting Driewegen waar er in een heerlijk zonnetje gestart wordt met de warming-up. We missen Aaron deze wedstrijd, hij doet mee met de JO11, zo helpen we elkaar een beetje uit de brand! 

De wedstrijd start direct in een up-tempo! De jongens en meisjes van DWO komen met vliegende vaart binnen waar Apollo prima op inspeelt. Er wordt gestreden, geploeterd en gebikkeld! De kansen gaan gelijk op. Sten blokt een bal, speelt Sepp aan die over het middenveld vliegt en met een prachtige voorzet maakt Iwan de 1-0! De kop is er af en Apollo neemt de leiding.  Er komt een 2e goal door een mooie voorzet van Mauro maar dit schrikt DWO niet af, ze gaan volle bak in de tegenaanval, Kiyano en Sten doen wat ze kunnen en ruimen heel wat ballen op, maar…. Er komt een heel mooi tegendoelpunt. 2-1. 

 

De strijd blijft in een top tempo voortduren wat voor de toeschouwers genieten is. 

DWO heeft een paar geweldige kansen en het is 2-2. 

De trainers moedigen de boys fanatiek aan en opeens heeft Mauro na een voorzet van Kiyanode bal perfect op zijn voet, er volgt een prachtige goal welke gevierd wordt met een minishowtje. Yes 3-2! Maar veel tijd is er niet. De bal is al weer voor de goal van Wout! Wout duikt en redt keer op keer, de rugvan Sten fungeert ook als afweer maar tjonge wat zijn de spelers van DWO flitsend, er volgt een niet te vermijden goal en de stand is 3-3. Het is een gewaagde partij!

Er volgen een paar spannende manoeuvres door het midden, de bal bereikt Iwan, hij knokt met zijn waardige tegenstandervoor de bal, wint het duel en scoort; met 3-4 gaan onze toppers de rust in. 

Na de rust poeiert Sten de bal naar voren waar Iwan een klasse bal geeft naar Sam, hij lijkt over de lijn te gaan maar er is twijfel. De scheids besluit het niet als goal te zien en de stand blijft 3-4. Waar is de VAR als je hem nodig hebt…! 

De spirit wakkert nog eens extra aan en Sepp weet met een mooi doelpunt de 3-5 te maken, DWO blijft fanatiek strijden, hun nummer 8 en nummer 9 vliegen door het veld maar Wout heeft 3 super reddingen, chapeau voor onze keeper! 

Kiyano en Sten hebben het druk achterin, maar weten de bal naar voren te spelen, Sepp speelt Sam aan en in de laatste seconde maakt hij de verdiende 6e goal. Gefeliciteerd jongensmet de mooie 3-6 winst!

Aanvullende gegevens