Vandaag staat voor de jongens van  JO10 DWO op het programma. Vol goede moed vertrekken we richting Driewegen waar er in een heerlijk zonnetje gestart wordt met de warming-up. We missen Aaron deze wedstrijd, hij doet mee met de JO11, zo helpen we elkaar een beetje uit de brand! 

De wedstrijd start direct in een up-tempo! De jongens en meisjes van DWO komen met vliegende vaart binnen waar Apollo prima op inspeelt. Er wordt gestreden, geploeterd en gebikkeld! De kansen gaan gelijk op. Sten blokt een bal, speelt Sepp aan die over het middenveld vliegt en met een prachtige voorzet maakt Iwan de 1-0! De kop is er af en Apollo neemt de leiding.  Er komt een 2e goal door een mooie voorzet van Mauro maar dit schrikt DWO niet af, ze gaan volle bak in de tegenaanval, Kiyano en Sten doen wat ze kunnen en ruimen heel wat ballen op, maar…. Er komt een heel mooi tegendoelpunt. 2-1. 

Zaterdag 1 juni, terrein vv Steen.


Op deze zonnige zaterdagochtend speelt Apollo JO10-1 de finale van de Zwaluwen Jeugdbeker tegen Zwaluwe JO10-1.
Dit is ook een 2e klasser dus het zal een spannende pot worden.
Na een zenuwachtig begin krijgt Apollo de beste kansen. Luuk, Matthijs, Ryan en Stijn krijgen de kans de score te openen maar Zwaluwe scoort de 1-0. Na weer een paar kansen van Apollo wordt het 2-0 voor Zwaluwe. Time out.
Na de time out weer een paar kansen maar weer geen goal voor Apollo, ook niet uit een corner.... 3-0 na een mooi schot en kort erna 4-0 na een mooie aanval van Zwaluwe.
Mats keept uitstekend maar tegen de zuivere schoten van Zwaluwe valt weinig te doen.

72345FD8 5148 4108 BD29 292800B23152

JO10 speelde vanmorgen de bekerfinale tegen Zwaluwe JO10. Bij VV Steen werd er gestreden voor deze prijs. Helaas werd er na een spannende wedstrijd nipt verloren met 11-9.

Een top prestatie geleverd, wij zijn trots op jullie!


Vanavond speelt ons team tegen Sluis JO10-1 in de kwartfinale van de jeugdbeker. We beginnen met de gebruikelijke opstelling, Gabriella staat als eerste wissel.
Sluis begint furieus en staan vlug op 2-0. Oei, even opletten boys! Na een mooi schot van Lars wat net over gaat maakt Ryan Paauwe de 2-1 op aangeven van Matthijs. Het spel gaat nu op en neer met volop kansen, Sluis is beter maar Mats houdt ons op de been met knap keeperswerk. Toch komt Sluis op 4-1. Net voor rust maakt Stijn er 4-2 van met een mooi schot vanaf rechts. Bosman en Matthijs doen het goed achterin maar de aanvallers van Sluis zijn razendsnel. In de rust kunnen Gabriella en Lars niet verder helaas.

Aanvullende gegevens