Zaterdag 1 juni, terrein vv Steen.


Op deze zonnige zaterdagochtend speelt Apollo JO10-1 de finale van de Zwaluwen Jeugdbeker tegen Zwaluwe JO10-1.
Dit is ook een 2e klasser dus het zal een spannende pot worden.
Na een zenuwachtig begin krijgt Apollo de beste kansen. Luuk, Matthijs, Ryan en Stijn krijgen de kans de score te openen maar Zwaluwe scoort de 1-0. Na weer een paar kansen van Apollo wordt het 2-0 voor Zwaluwe. Time out.
Na de time out weer een paar kansen maar weer geen goal voor Apollo, ook niet uit een corner.... 3-0 na een mooi schot en kort erna 4-0 na een mooie aanval van Zwaluwe.
Mats keept uitstekend maar tegen de zuivere schoten van Zwaluwe valt weinig te doen.

72345FD8 5148 4108 BD29 292800B23152

JO10 speelde vanmorgen de bekerfinale tegen Zwaluwe JO10. Bij VV Steen werd er gestreden voor deze prijs. Helaas werd er na een spannende wedstrijd nipt verloren met 11-9.

Een top prestatie geleverd, wij zijn trots op jullie!


Vanavond speelt ons team tegen Sluis JO10-1 in de kwartfinale van de jeugdbeker. We beginnen met de gebruikelijke opstelling, Gabriella staat als eerste wissel.
Sluis begint furieus en staan vlug op 2-0. Oei, even opletten boys! Na een mooi schot van Lars wat net over gaat maakt Ryan Paauwe de 2-1 op aangeven van Matthijs. Het spel gaat nu op en neer met volop kansen, Sluis is beter maar Mats houdt ons op de been met knap keeperswerk. Toch komt Sluis op 4-1. Net voor rust maakt Stijn er 4-2 van met een mooi schot vanaf rechts. Bosman en Matthijs doen het goed achterin maar de aanvallers van Sluis zijn razendsnel. In de rust kunnen Gabriella en Lars niet verder helaas.

Deze week hadden de jongens en meiden van jo11-2 een drukke week. Nadat ze vorige week zaterdag pupillenteam van de week waren en ze met de spelers van het eerste het veld op mochten lopen stond er voor maandag een training op het programma en op donderdag en zaterdag een competitiewedstrijd.

Aanvullende gegevens